Baby en kindermassage:

Voor baby's en kinderen van 0 tot 14 jaar. (Bij inschrijving gelieve te vermelden hoe oud het kindje is.)

De workshop kost 35 euro (per gezin).
Wat krijg je hiervoor? Het gebruik van de olie (en een flesje olie cadeau), een hoop informatie en een leuke massage van je kindje en ontspanning voor jou en je kindje! 
Achteraf mag je me ook altijd contacteren voor bijkomende vragen! :-)
2 volwassenen (mama en papa of mama en oma of papa en opa of mama en oudste dochter, alles is mogelijk) en 1 kindje (bij een meerling mag 2 en 3 uiteraard ook en valt dit onder dezelfde prijs) Grotere kinderen? 2 broers, broer en zus, 2 zussen kunnen elkaar perfect masseren als vorm van ontspanning en spel! 

Wil je iemand een cadeau doen? Een kraamcadeau in de vorm van een cadeaubon voor een babymassage zal zeker geapprecieerd worden! 

Ken je een mama (of een papa) die een deugdoende ontspanningsmassage kan gebruiken? Ook dat kan, http://www.happyecobaby.be/mama-s-hoekje, hier vindt u meer info over de ontspanningsmassages. 

Wil je binnen jouw school of vereniging kindermassage toepassen? Dat kan zeker, contacteer me hierover...

Lichamelijk contact is onmisbaar voor het lichamelijk en gevoelsmatig welzijn van een baby of kind en verdiept de band tussen ouder en kind. In veel tropische landen is het masseren van baby’s en kinderen een onderdeel van de opvoeding. Het inoliën van de huid beschermt tegen het hete klimaat, terwijl het strelen en het rekken van het lichaam algemeen beschouwd worden als methodes om de baby’s sterker te laten worden. Onderzoek in de westerse geneeskunde heeft ook aangetoond dat te vroeg geboren baby’s zich sneller ontwikkelen wanneer ze geregeld gemasseerd worden.

In Scandinavische landen is het heel gewoon om kinderen te masseren of te laten masseren. Daar hanteert men: kinderen die elkaar masseren, slaan elkaar niet!

 

 

Terug naar overzicht