Family Deluxe by Style & co

Driedimensionele afdrukken van het menselijk lichaam; handen, voeten, buik, torso, gezicht,… De afdrukken zijn zo gedetailleerd dat het eruit ziet als een levensecht kunstwerk. 
Een blijvende herinnering aan je zwangerschap, een kunstwerk van jezelf, een handbeeld samen met het gezin, je trouwringen op een orginele manier voorstellen? Het kan…
We werken aan diverse projecten, wij luisteren graag naar jouw wensen en informeren naar de mogelijkheden…  

Als u een idee heeft over welk kunstwerk u wil, laat het ons weten. We hebben enkele vaste indicatieprijzen, maar alle projecten zijn welkom! Wij denken graag met u mee en voeren uw wensen uit!

Heeft u al een onafgewerkt kunstwerk, maar u wil het mooi laten afwerken? Dat kan.

Wil u enkel een onafgewerkt kunstwerk en zelf uw afwerking maken? Dat kan.

Heeft u speciale wensen? Wij kunnen u misschien niet dadelijk helpen, maar wij kunnen luisteren en eventueel meedenken!

Heeft u ooit uit een doe-het-zelf pakket zelf een kunstwerk gemaakt, maar u bent niet 100% tevreden van het resultaat. Laat het ons zien en laat ons uw verwachtingen weten en misschien maken wij er wel van wat u wil!!!

Heb jij een absolute favoriet voor jouw kleine spruit en zou je willen dat je dat eeuwig kon bewaren? Niet in, maar op je kast?

Dan bieden wij de oplossing… Wij toveren jouw kledingstuk om in een schitterend bronzen kunstwerk. (Het gebruikte materiaal is een textiel verharder, op waterbasis, een milieuvriendelijk alternatief voor polyester. Absoluut veilig voor mens en dier, voldoet aan de hoogste Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen.)

Kan gebruikt worden met allerlei kledingstukken die je graag wil bewaren. (of schoentjes, dekentjes,…) 

Wil jij dat eerste tutje van jou schatje op een mooie manier bewaren? Dat kan bij ons! Wij personaliseren jouw tutje op maat! Er zijn tal van mogelijkheden! (In een kadertje, met foto, met tekst, op een juwelendoosje, op een boekje,...) 

Wil u enkele foto's zien of weten hoe dit allemaal werkt? Vraag dan via mail uw brochure (met uitleg en prijzen) of kom even langs! Vragen of afspraken? Contacteer ons: info@happyecobaby.be of 0471/32 18 32 

Happy Baby & Co

is een unieke babyevenementen en kinderfeesten planner, gelegen te Tongeren. Wij zijn gespecialiseerd in babyborrels, doopfeesten en babyshowers (een trend overgewaaid uit Amerika). Wij staan erop om aan onze klanten een professionele dienst te verlenen en een stress-vrije ervaring te garanderen. Wij plannen uw event van begin tot einde, rekening houdende met uw wensen en vragen. 
 
Van kleine feestjes, voor de mama-in-wording en haar vriendinnen, tot grote themafeesten, wij hebben kennis van zaken, zijn creatief en hebben oog voor detail. Op deze manier wordt elk event omgetoverd tot een persoonlijk en onvergetelijk feest. Ons doel is om jouw visie tot leven te brengen door onze inspiratie toe te voegen aan jouw individuele stijl en wensen!
 
We zijn gepassioneerd om samen met jou een uniek, mooi en persoonlijk event te organiseren in teken van dat kleine, lieve wezentje dat wij welkom heten in deze wereld. 
 
Wie ben ik?
Mijn naam is Vicky en ik ben de creatieve geest van Happy Baby en Co.  Ik ben gepassioneerd door baby's en ik wil jouw ervaring uniek maken, ik luister naar jouw visie en wat je wil. Op deze manier giet ik je beeld in een creatie om U tegen te zeggen. 
 
 
Onze All In service biedt het volgende: 
-Een intake gesprek.
•Zoeken naar een creatieve en originele zaal/ruimte
•Opmaken en respecteren van een budget
•Assisteren in thema en design
•Uitnodigingen en ander drukwerk bezorgen
•Decoratie
•Catering aanbevelingen en menu suggesties
•Gepast entertainment zoeken
•Draaiboeken en schema's opmaken
•Contact via telefoon, SMS en email of enkele persoonlijke afspraken
•Duidelijke prijsafspraken
•Alle coördinatie op de dag van het event
 
U vraagt, wij draaien. :-) Bent u enkel op zoek naar een geschikte plaats en heeft u de rest al geregeld? Kan u niet beslissen over de uitnodigingen? Zoekt u nog decoratie-materiaal? Alles is mogelijk. Van verjaardagsfeestjes, tot doopfeesten of afstudeerparty's. Neem contact op met ons of kom even langs! info@happyecobaby.be

Bent u op zoek naar een mooi geboortekaartje? Een orginele uitnodiging voor de babyborrel? Ook hier kunnen wij helpen. Samen met Hierbenik.be zorgen wij voor een mooi kaartje op uw maat! 

http://info17817.wix.com/happybabyenco

 

Terug naar overzicht