Verzendopties

Onze pakketten worden verzonden via bpost.

Je kan je pakket laten afleveren op je thuisadres of werkadres. Als je meer dan 100 euro bestelt, dan is een verzending gratis. Onder de 100 euro betaal je 3,5 euro verzendkosten.

Wat als je niet thuis bent?

Het kan natuurlijk altijd dat je niet thuis bent als het pakketje wordt aangeboden, dit is geen enkel probleem. Dan zal de postbode een bericht in je brievenbus achterlaten dat je het kan afhalen in het dichtstbijzijnde postpunt of postkantoor.

Afhalen in de winkel

Het is ook steeds mogelijk om jouw bestelling op te halen (en te betalen) in onze winkel te Tongeren. Van zodra je een e-mail ontvangt dat jouw bestelling kan worden afgehaald, kan je deze tijdens onze openingsuren steeds afhalen. 

Wanneer jouw bestelde producten op voorraad zijn in onze winkel, kan de bestelling vrijwel meteen worden afgehaald.

Betaalopties

PayPal

Als je voor PayPal kiest kan je betalen via je PayPal-account die gekoppeld is aan je creditcard of bankrekening. Je kan ook rechtstreeks met je Visa of Mastercard betalen.

 

Mastercard

Als je voor Mastercard kiest moet je bij de betaling een CVC- of verificatiecode ingeven. Je vindt deze code achteraan op je kredietkaart naast de handtekening. De laatste 3 cijfers van dit getal vormen je CVC- of verificatiecode.

 

VISA

Als je voor Visa kiest moet je bij de betaling een CVC- of verificatiecode in geven. Je vindt deze code achteraan op je kredietkaart naast de handtekening. De laatste 3 cijfers van dit getal vormen je CVC- of verificatiecode.

 

Overschrijving

Als je voor overschrijving kiest, kunnen we je bestelling pas klaarmaken nadat we je betaling hebben ontvangen. Opgelet: de transactietijd van een betaling kan tot 3 (bank)werkdagen duren. Jouw gekozen leverdatum wordt dan eventueel opgeschoven.

 

Betalen in winkel

Als je kiest voor betalen in de winkel dien je jouw bestelling te komen afhalen. Je kan bij ons in de winkel betalen met bancontact of cash.