Meet the family

Mijn naam is Vicky en samen met Philip en onze 5 zonen vormen wij een perfect team, een nieuw samengesteld gezin.

Die van hem (Nick (14) en Alex (12) ),  samen met die van mij (Levin (9) en Nyo (7),  en die van ons (Ayden (1) ) vormden onze inspiratiebron.

Style & co is ontstaan uit onze eigen ervaringen met herbruikbare luiers en het bewust omgaan met onze eigen kinderen.

Stroomversnelling

Op onze trouwdag, 09/05/2014, waren we dus in de wolken, omdat we ook nog de ‘win je winkel’-wedstrijd hadden gewonnen van de stad Tongeren.

En dan ging het in een stroomversnelling. Na 10 jaar politiewerk ben ik nu zelfstandige. Eigenaresse van een babywinkel.

Winkel in hartje Tongeren

Die babywinkel begon met herbruikbare luiers en is zo sterk uitgegroeid dat wij een mooi assortiment aanbieden met ergonomische dragers, mooie kleding, wandelwagens, verantwoord speelgoed en nog zoveel meer.

Ondertussen zijn we flink gegroeid. Buiten de producten die we aanbieden, bieden wij ook nog tal van andere diensten aan. Regelmatig organiseren wij infosessies rond wasbaar luieren, baby en kindermassages, ontspanningsmassage en ondertussen hebben wij ook nog een eventboetiek voor babyborrels, doopfeesten, verjaardagsfeesten enz... Neem eens een kijkje op onze andere site: http://info17817.wix.com/happybabyenco

Ik verwelkom u graag eens persoonlijk in de winkel. 

Ook op facebook zijn we actief! Neem een kijkje op onze pagina's! En vind ons leuk! ;-) 

http://www.facebook.com/happybabyenco

http://www.facebook.com/thehappyecobaby